Modelarstwo plastikowe i kartonowe Star Wars, Star Trek, Sci-Fi, budowa, porady, akcesoria i narzędzia modelarskie
Nie jesteś zalogowany.
Wygląda świetnie, fajny pomysł na koła.
Bardzo fajny pomysł i wykonanie, a pomysł z kołami bardzo przedni
Uwierzcie mi nie bylo latwo z tymi kolami, pojechalem do sklepu z zabawkami i chyba godzine chodzilem i przymierzalem, az w koncu na chybil kupilem na e-bay i wyszlo dobrze. Kolpaki to tez czesc innych kol od zabawki caterpillar z drobnymi modyfikacjami. Poniewaz to jest scratchbuild (dlugo pomysle nad nastepnym) dlatego niezbyt idealnie wyglada - chodzi o krawedzie i takie tam.
Jedyny dostepny na rynku byl z firmy Halcyon ktore nie produkuje juz od 1986 wiec ceny sa dosc wygorowane, i dostepnosc taka se.
Akurat nie mialem kasy, a byl jeden Power loader (ten zolty co Ripley laduje kontenery) i mi przeszedl kolo nosa.
Znam akcje z zabawkowymi - jakiś miesiąc temu z suwmiarką buszowałem po hurtowni w poszukiwaniu piłki (do odlewu) o zadanej średnicy. Stanęło na zabawce dla maluchów, a konkretniej na plastikowej czapeczce kaczora :]
Bardzo fajna robota, sam właśnie jestem przed decyzja rozpoczęcia pracy nad takim modelem
Ja przed ponownym scratchem 2 razy sie zastanowie. Pracy mnostwo, ale za to warsztat sie podnosi.